Big 30/40

Ja lieve mensen dit jaar word ik 40. Pfff wat een leeftijd. In mijn ogen ook best een mooie leeftijd. Ja ik word een dagje ouder maar dat worden we allemaal! En om opmerkingen als oude graftak, old wief etc ik lach er alleen maar om. Tja ik blijf erbij je bent zo oud als je je voelt, toch? Het ene moment voel ik me echt een jonge godin maar soms voel ik me met recht 80!

Dat ik 40 word wilde ik niet stilletjes voorbij laten gaan. Ik had een missie namelijk een dijk van een feest! En wat ben ik onwijs trots dat ik dit met mijn schoonzusje mocht doen. Tja de 30-er in de titel. 

Samen met mn schoonzusje hadden we snode plannen bedacht! De locatie kregen we in de schoenen geschoven en de rest bedachten we zelf. Een touch of sparkle als dress code. Een heerlijke zure mat als welkomstdrankje, lekker hapjes, versieringen, leuke kleding en het haar netjes in de plooi. 
Nu alleen de datum nog. Om tussen de verjaardagen in te zitten zijn we uitgekomen op vrijdag 13 oktober. Oh Oh als dat maar goed gaat. 

In de aanloop erna toe ontstond er idd een probleempje. Een verschil van een substantieel bedrag met de nieuwe eigenaar van onze locatie. Euhh u zegt zoveel pp. Zelfs voor een avondje met champagne toren, warm/koud buffet en buitenlands gedistilleerd betaal je pp minder. Gelukkig hadden we een alternatief en wat voor 1! 

De avond liep gesmeerd. Het was echt super gezellig en 

omringd door allemaal lieve, gezellige mensen. Alleen wat gaat de tijd toch snel! Het was een avond met een lach en een traan, heerlijk. Moeders besloot na het rozen lied zich als mw van buren te gedragen. Echt helemaal fantastisch! En ja de action heeft goed geboerd met de verkoop van al die mooie glimmende hoedjes. Leuk om te zien dat iedereen zn best heeft gedaan wat de dress code betreft!!

Alleen die day after😅😅!!

2 gedachten over “Big 30/40”

    1. En een feest wassen het super tof. Vooral met de familie en met mensen die je af en toe weer ziet. In 1 woord TOP. En de corner je hadden je geen betere plek kunnen bedenkel. En dat graftakken en old wief gedoe. .. dikke vinger ben blij dat wel het mogen worden. … . Bedankt nogmaals van Anja en Dirk…… de Day after wassen zwaar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *